Košarica je prazna.
0
Košarica je prazna.
Značilnosti Cocotte
Oblika posode Cocotte, še posebej pokrova omogoča kontinuirano kroženje vlage znotraj posode. Uparjena tekočina se kondenzira na spodnjem delu pokrova in enakomerno kaplja nazaj na hrano po celotni površini, ne zgolj po robovih in s tem izboljšuje okus ter konsistenco jedi.
Še ena prednost litoželezne posode Staub je enakomerna porazdelitev toplote po celotni površini.
Ta učinkoviti proces uravnoteženja vlage zagotavlja, da je hrana čudovito sočna in mehka in da je njen okus še bolj intenziven. Prav tako preprečuje, da bi se hrana zažgala in dušenje zahteva le malo pozornosti.
Večplasten emajl, ki sestoji predvsem iz stekla, ponuja zelo prožno in trpežno površino. Notranji emajl ni gladek (sijajen), temveč mat. Črni mat emajl deluje kot struktura mikro žara, ki daje čudovite arome pečenja ter mehke in sočne rezultate kuhanja. Sokovi , ki se zbirajo v vrzelih hrapavega emajla imajo zelo koncentriran okus in tvorijo osnovo za izvrstne omake. Ko popekate meso do porjavitve, se ustvarja veliko ključnih okusov pečenja skupaj z neprimerljivo skorjo. Hrana ostane mehka in sočna, ne da bi se prijela na podlago. Notranjost je odporna na praske in enostavna za čiščenje po uporabi.
Majolika je posebna tehnika emajliranja pri kateri je vrhnja plast skoraj 100% steklo, ki daje edinstven sijaj, intenzivno globino barv in čudovite kontraste. Barve majolike so: temno modra, barva bazilike, granatnega jabolka in cimeta.
H+P CENTER D.O.O., avtorske pravice pridržane
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.