Opis
Sea Salad Mixed Sea Vegetables Ocean Mix Krompir polnjen z morsko solato Sestavine - 2 krompirja za peko - 4 čajne žličke mehkega masla - 20gr Wild Irish Sea Weg Sea Salad - 40gr naribanega Cheddar sira - Sol in poper po okusu - Olje • Pečico segrejte na 190°C. Lupino krompirja preluknjajte z vilicami in ga namažite z oljem. Na peki papirju ga pecite v pečici 45 min ali dokler ne postane nekoliko mehkejši pod prsti. Krompir vzemite iz pečice in pustite da se shladi, kakšnih 20 minut. • Ko je krompir ohlajen, ga prerežite na pol po dolžini. • Z žlico odstranite meso tako, da ga vseeno pustite približno četrtino na lupini. • Meso dajte v mikser. Dodajte maslo in miksajte, da postane enotno. Dodajte Wild Irish Sea Veg Sea Salad, sir, sol in poper ter miksajte 1 minuto. • Dobljeno maso vrnite nazaj v krompirjevo lupino. V pečici pecite 20-25 minut ali dokler krompir na robovih ne postane zlato rjav.