Telefon

041 665 079
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Sugar Kelp sušen mlet 35gr (WISWKK30020)

Sugar Kelp sušen mlet 35gr

Sugar Kelp sušen mlet 35gr

Preberi več
 

Cena: 7,99 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis

Sugar Kelp sušen mlet 35gr Laminaria Saccharina Korenček, Nori in Sugar Kelp kolač Sestavine - 12-20gr Wild Irish Seaweeds Nori kosmičev - 2 žlici pecilnega praška - 1 žlica Wild Irish Seaweeds Sugar Kelp kosmičev - 2 žlici jedilne sode bikarbone - 600ml olivnega ali sončičnega olja - 675gr naribanega korenja - 225gr temnega sladkorja - 150gr grobo narezanih lešnikov - 5 jajc - 425gr bele moke Preliv: - 4 žlice stopljenega masla - 225gr polnomastnega krem sira - 2 čajni žlički ekstrakta vanilije - 100gr sladkorja v prahu ( ali po okusu ) V posodi zmešate maslo z kremnim sirom in vanilijevim ekstraktom. Dodajte še sladkor v prahu in zmešajte, da se sladkor raztopi. Ko bo kolač pečen ga narežemo in kose polijemo z prelivom. Pečico segrejte na 190°C. • Z olivnim oljem namažite posodo za peko. • Zmešajte olje in sladkor v veliki posodi . Med miksanjem dodajajte po 1 jajce na enkrat. • V drugi posodi zmešajte moko, pecilni prašek in pecilno sodo. Dodajte postopoma v jajčno-oljno mešanico. Sedaj dodajte še korenje, lešnike, Sugar Kelp in Nori ter dobro zmešajte. • Mešanico vlijete v pripravljen pekač. Pecite približno 50 minut. Ko postane rjavo, pecite pokrito z peki papirjem ali aluminijast folijo, da preprečimo nadaljnjo porjavitev, še 10 minut. Preverimo z zobotrebcem. Ven izjemoma lahko pride vlažen, a mora biti čist. Pustite, da se ohladi v posodi.

 
 
 
  •  Brezplačna dostava nad 150€
  •  Varen nakup
  •  Vrhunski izdelki v ponudbi
  •  Osebni prevzem brezplačen
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.