Kombu Kelp Rjava alga sušena 70gr (WISWKK30020)

Kombu Kelp Rjava alga sušena 70gr

Kombu Kelp Rjava alga sušena 70gr

Alga Kombu:

- je bogata z vitamini in minerali; B1, B2, B3, B12, železom, kalijem, jodom, kalcijem, vlakninami in proteini
- vsebuje fukoidin, ki pomaga pri obsevanju
- regulira delovanje ščitnice in prebave
- čisti telo od težkih kovin

Preberi več
 

Cena: 6,29 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis

Lazanja z Kelp rjavo algo
Sestavine
- 8 rezin Kombu kelp Wild Irish Seaweeds velikosti lazanje
- 1 velika narezana čebula
- 4 stroki česna zmečkani
- Brizg rdečega vina
- 50gr paradižnikovega koncentrata
- 2 žlici olivnega olja
- 80gr navadne moke
- 150gr Cheddar sira
- 500gr mlete govedine
- 500gr narezanih paradižnikov
- 200ml goveje jušne osnove
- Origano, bazilika in timijan
- 100gr masla
- 500ml mleka
- Sol in poper
Paradižnikova omaka: Segrejte olje v ponvi dodajte čebulo in česen. Popražite in dodajte narezane paradižnike ter na nizkem ognju kuhajte 20 minut.
• Dodajte govedino in kuhajte še 10 minut, dokler ne postane rjava.
• Dodajte paradižnikovo omako, paradižnikov koncentrat, rdeče vino in jušno osnovo. Zavrite in kuhajte 30 min na nizkem ognju. Na koncu dodajte sveže začimbe.
Bela omaka: v ponvi stopite maslo in dodajte moko. Med mešanjem kuhajte 3 minute. Postopoma dodajajte mleko, mešajte ves čas, dokler ne dobite goste omake. Kuhajte še 3 minute. Dodajte 80 gr sira, ostalo pa shranite, da ga posujete na vrh.
• Pečico segrejte na 180°C. Sestavite lazanjo v ognjevarni posodi, ki jo rahlo naoljite. Na dno dajte pol mesa in ga pokrijte z Kombu kelp rezinami.
• Polijte s polovico bele omake. Ponovite še enkrat in pokrijte z Kombu Kelp rezinami. Polijte z ostankom bele omake in pazite, da je Kombu Kelp dobro pokrit.
• Preostanek prej shranjenega sira posujte po vrhu . Pecite v pečici okoli 45 minut, da po vrhu rahlo vre in postane sir rahlo rumen.

 
 
 
  •  Brezplačna dostava nad 150€
  •  Varen nakup
  •  Vrhunski izdelki v ponudbi
  •  Osebni prevzem brezplačen
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.